Треньорът на Левски Николай Костов успя да върне в "синьото" лоно бивши играчи на тима, които от години се бяха отдалечили от него. Става въпрос за Николай Илиев, който прие тежко решението, че повече няма да бъде част от клубната управа.

Един от емблематичните играчи на клуба от 80-е години дори отказваше да коментира каквото и да е било, свързано с него. Той обаче уважи вечерята, която Костов даде за големите имена от историята на Левски. А това е традиция, която спазва във всяка страна и отбор, където е работил, пише "Мач Телеграф".

Николай Костов дава почивка на "сините" национали

Николай Костов дава почивка на "сините" национали

Наставникът на Левски щади играчите

Сбирката се е провела в ресторант, който се намира в близост до "Герена". Освен Костов, от сегашната управа на "сините" е присъствал Даниел Боримиров. Наско Сираков се е извинил, че в последния момент е бил ангажиран на друго място.

На срещата са присъствали, извън обичайните заподозрени, двама бивши треньори на "сините" - Ясен Петров и Георги Тодоров. Както и Станислав Ангелов, който дълги години бе персона нон грата в Левски заради драмата около школата на стадион "Раковски".

Костов е получил плакет от представител на организацията "Сини сърца", а освен това е обещал на ветераните, че ще им съдейства да могат да гледат домакинските мачове на места, където няма да ги вали, както е в Сектор А.