Бившият футболист и ръководител в Левски Николай Илиев коментира представянето на отбора след подновяването на първенството. Той сподели, че на "Герена" отново има хора, които нямат качества за футбол на високо ниво. 

"Няма да казвам имена, за да няма спекулации. Един от футболистите, които очевидно се виждаше, че е трагедия и няма място в Левски, Хубчев го спомена (б.р. -вероятно има предвид Йоанис Каргас). Но има и други, които не заслужават да са в отбора. Този мач във Варна беше изключително важен да се спечели, въпреки проблемите в състава. Левски трябва да има равностойни футболисти и да не се делят на резерви и титуляри. 

Босът на Арда разби мит за нов в Левски

Босът на Арда разби мит за нов в Левски

Петър Пешев говори за трансфера на Деян Лозев

Мачът с Черно море можеше да се загуби съвсем спокойно. Справедливо бе, че в края, колкото и неприятно да ми бе като левскар, че моряците изравниха. Черно море игра по-добре от Левски през по-голямата част. 

Левски има проблеми във всяка една линия. Разградчани виждаме, че допускат непредизвикани грешки, а в същото време Левски не може да се възползва от това нещо. За мен, а и за хората, които разбират от футбол, в момента Левски няма ниво и качествени футболисти. Разбира се, с малки изключения. 

Левски с промени в атака срещу Славия

Левски с промени в атака срещу Славия

Дени Алар ще играе като дясно крило

Лозев е интересен футболист. Мисля, че горе-долу се справи. На моменти се справяше, но в други отстъпваше. Сега е в Левски. Нормално е на моменти да бъде притеснен. Мисля, че има бъдеще в отбора. Дано се наложи и в националния отбор", заяви Илиев пред "Тема спорт".