Вратарят Николай Михайлов потвърди, че се е помирил с президента Наско Сираков и продължава кариерата си в Левски. Стражът допълни, че "синият" клуб е над всичко и в момента най-важното е той да бъде стабилизиран и спасен. Ето какво още каза той пред колегите от "Дарик" и dsport:

"Имах и ангажимент с националния отбор, който беше близо 14 дни - целият лагер с трите мача. Имах малко по-дълга почивка от останалите. В момента работя както индивидуално, така и с треньора на вратарите. С всеки изминал ден се чувствам все по-добре и до десетина дена, когато е първият мач, ще бъда в добра кондиция, за да помогнем всички заедно на любимия клуб.

Валери Божинов: Искам да продължа да играя за Левски, дори по 10-15 минути

Валери Божинов: Искам да продължа да играя за Левски, дори по 10-15 минути

"Няма да съм в тежест на никого"

Аз винаги съм казвал, че се познаваме с господин Сираков от целия ми съзнателен живот. Имаше някои коментари в медиите. Сега като върна времето назад, мисля, че не беше най-правилното нещо, но в края на сезона след толкова много негативни емоции, бях доста афектиран. Може и аз да съм си изпуснал нервите. В крайна сметка видяхме се, говорихме, стиснахме си ръцете. Както много пъти сме го коментирали Левски е над всичко и е важно клубът да бъде стабилизиран и спасен. Знаете каква е емоцията. На този момент е това. Разговорът си остава само между нас. Продължаваме да работим в името на Левски.

Колективът със сигурност е добър, както съм коментирал вече. Това беше една от главните ми цели, когато се върнах в Левски преди три години. Тогава заварих 17-18 чужденци и се говориха 5-6 езика в съблекалнята, а българите бяхме една малка групичка, свити в ъгъла. Това беше неприемливо за един такъв голям клуб, който трябва да е съставен от българи, знаещи какво е Левски. Освен Бари всичко друго знае какво е Левски.

Футболист с едва 6 мача за Левски е желан от френски гранд

Футболист с едва 6 мача за Левски е желан от френски гранд

Ето кой е той

В съблекалнята има една сплотеност, добро настроени въпреки тежката ситуация и може да се води нормален тренировъчен процес и да се изпълняват указанията на новите треньори. За момента е това. Всички хора, които сме там, даваме мило и драго за клуба, за да успеем да го стабилизираме. Вече какво ще стане след седмица-две може ръководството да каже. Аз лично като капитан на отбора мога да заявя, че господин Сираков ме увери, че в много кратки срокове ще има положителни новини откъм генерален спонсор, ще има стабилизиране на клуба и ще се вземат няколко играчи, които Живко Миланов иска.

Няма какво да си кривим душите, ще е тежко, но в крайна сметка Левски е над всичко. Виждате какво правят феновете дори на приятелските срещи. Останах без думи, коментирахме и с Боби, и с Ради. Всичките, които са там. Това е нещо невероятно и показва, че Левски е нещо огромно и свято. Докато ги има тях, ще го и Левски.

Аз съм израснал на този стадион. С договор, без договор, това е формалност. Аз мога да играя в Левски и без договор. Има си президент. Стиснали сме си ръцете. Знаем какво трябва да се направи. Той знае спортно-технически какво трябва да се направи в тази сфера. Аз като професионалист също знам. Няма за какво да се правят саги и да се коментира. Договорът е най-малкият проблем".

Левски отново задмина конкурентите си

Левски отново задмина конкурентите си

Вижте с какво