Капитанът на Левски Николай Михайлов ще остане в клуба поне до лятото и едва след края на сезона може да се стигне до трансфер в чужбина.

С приключването на полусезона в efbet Лига се заговори за интерес към него има от турския елитен Гиросунспор, като по първоначални информации вратарят щеше да премине баз пари в тима, но ръководството на "сините" не е било склонно на подобен вариант. Преди това пък се заговори за интерес към Михайлов от Близкия изток.

Настоящият договор на опитния страж изтича през лятото и той може още сега да води преговори и да подпише предварителен договор с клуб, в който да премине след края на сезона.

Основната причина за това решение е, че Станимир Стоилов няма резервен вариант за титулярен вратар. Втори страж на "сините" е младият Пламен Андреев, който пази в мачовете за Купата на България, но няма необходимия опит, за да бъде под рамката през целия пролетен полусезон. Третият вратар също е юноша на клуба - Йоан Загоров. 16-годишният талант все още не е направил дебюта си за първия отбор.

Николай Михайлов се превърна в лидер на Левски от началото на сезона, навлизайки в отлична форма. В края на полусезона дори записа пет поредни "сухи" мрежи.

Ивайло Найденов вече не е футболист на Левски

Ивайло Найденов вече не е футболист на Левски

Новината бе съобщена в официалния сайт на "сините"