Вратарят на Левски Николай Михайлов даде интервю за клубното приложение, в което анализира актуални теми около "сините".

Михайлов определи добра оценка на подготовката в Хърватия, обяви очакванията си за юношите на клуба и сподели какви са отношенията им с конкурента му за вратарския пост - Звонимир Микулич.

"Физичкески сършихме всичко, за което дойдохме. Доста време бяхме там. В контролите имаше и позитивни и негативни неща, върху които ще работим. Имаме нови момчета, с които ще се сработваме. Имаме десетина дни, в които да работим активно. В дефанзивен план се подсилихме доста. С Ребин, Начо се вдигна доста нивото. Луи още трябва да работи, тъй като не е тренирал от доста време. За мен най-важното е, че съм здрав и се представих добре".

Чакан в Ботев бил трансферна цел на Левски

Чакан в Ботев бил трансферна цел на Левски

Джонатан Ринг се разминал със "сините"

"Като колектив сме добре. Има атмосфера. Това беше и основаната ми цел, когато дойдох, да допринеса за атмосферата в тима. С младите трябва да се отнасяш по-различно. Новите футболисти ги приобщихме бързо. Това е основната ми роля като капитан".

"Юношите са част от първия отбор. Преходът им е труден от юношеския футбол към мъжкия. С ръка на сърцето ще кажа, че ще им е много трудно. Да, има много хляб в тях, талантливи са. Да очакваме да стартираме с по 4-5 юноши, няма как. Теоретично невъзможно е. Да, по един, двама, може. В различни ситуации сме влизали преди поетапно. Няма как да стане сега с толкова юноши да се готят резултати.

Левски 2021 – промяна във всички направления

Левски 2021 – промяна във всички направления

Със сигурност Славиша Стоянович има колебания по малки детайли

"Конкуренцията с Микулич е здравословно нещо. Усеща се различен импулс като имаш конкурент. Нормално е клуб като Левски да се подсилва на вратарския пост. Ние със Звонимир сме колеги, които се уважаваме".

"Мачът с Монтана трябва да го вземем на 100%. Всеки мач за нас е важен. За Купата е много добра опция и да зарадваме фенове, които направиха чудеса от храброст. Ако ги нямаше тях, нямаше да го има Левски. Трябва да вземем Купата заради тях", заяви Николай Михайлов.