Капитанът на Левски Николай Михайлов беше много емоционален на пресконференцията след победата на тима си с 3:0 над ФК ЦСКА 1948.

"Нашият план "С" е по-добър от техния план "А". Силен мач за Левски, тях нямам какво да го коментирам. Много неща се говориха през седмицата, малко е неуважително. Ние проявяваме уважение към всеки един съперник, уважавам много хора от техния клуб. Нещата, които излизаха в медиите от тах, бяха леко неуважителни спрямо нас.

Искам да благодаря на феновете за тяхната подкрепа. Ние излизаме във всеки един мач с нужната мотивация и почти всяка седмица имаме нови играчи. Боби и Ради се включиха перфектно и помогнаха много за днешната победа.

Важно е да има уважение към клубовете. За мен това е най-важното. Аз така съм възпитан и държа да го кажа, защото малко в повече ми дойде. Спекулации са това къде ще ходя, има си ръководство, има си и агенти, влезли са в комуникация, ако се договорят, окей. Аз съм в Левски, концентрирал съм се върху играта си.

В Левски никога не се диша спокойно. Важното е, че имаме дълбочина на резервната скамейка. Трансферите помогнаха много за това отборът да изглежда по различен начин.

На терена видяхте, че бяхме по-борбени и агресивни. За целия мач те имаха 2 шанса. За мое щастие - записах и "суха" мрежа. Много неща се изговориха, че за тях това било план "А" за нас план "С". Така че план "С" да се прибира вкъщи да празнува, план "А" да внимава", каза той.

Гьонов: В моите очи беше Вечно дерби, виждате - обиждаха ни

Гьонов: В моите очи беше Вечно дерби, виждате - обиждаха ни

"Левски ни надигра"