Вратарят Николай Михайлов подписа нов договор с Левски. Стражът сподели, че е тренирал много здраво, за да изпълни обещанието, което е дал на Наско Сираков. Стражът сподели, че е в най-добрата си физическа форма от 4 години насам. 

"Ако трябва да съм честен, имах една идея по-добри оферти от тази на Левски. Едната беше в Румъния, другата от Израел. Трябваше да си заслужава много, за да изоставя клуба. Това не исках да го коментирам, но много хора си тръгнаха, съдят клуба, яли са бял хляб тук, но сега е такава ситуацията тук. Няма винаги да е така, но шапка свалям на нашите фенове", каза Михайлов в "Домът на футбола".

Левски уреди Георги Миланов

Левски уреди Георги Миланов

Халфът днес се разбра със "сините"

"В края на сезона имаше напрежение между мен и треньор, мен и ръководство. Аз съм човек, който обича мъжките разговори. Не беше правилно, но трябва да си призная грешката. Сираков ми е подал ръка да вляза в мъжкия футбол. Тези нападки не бяха окей от двамата. Седнахме ,изяснихме се. Аз изпълних това, което се иска от мен. Имаше един мъжки разговор, който трябваше да се изпълнят определени неща и се случиха. Аз не съм си тръгвал от Левски, не се завръщам. Искам да помагам на терена на този млад отбор с опита и качествата, които имам".

"Чувствам се много добре и самите прегледи го потвърдиха. Коментирахме с докторите, че може би не съм бил в такова физическо състояние в последните четири години. Взех се здраво в ръце, да мога да съм здрав и да мога да играя поне още 4-5 години на добро ниво. Физически се подготвих добре. Имаше негативни емоции през сезона. Успях да запазя една суха мрежа в националния отбор, така че съм подготвен за новия сезон и чакам новите предизвикателства. Беше мъка тези три седмици с триразови тренировки. Отдавна съм спрял да плащам данък обществено мнение. Ники Михайлов е интересен, но няма никакви проблеми. При мен всичко се следи под лупа", завърши Михайлов.

Иван Горанов: Младите в Левски имат голям потенциал

Иван Горанов: Младите в Левски имат голям потенциал

"Щастлив съм, че отново съм вкъщи"