Неочакван проблем се появи пред Николай Костов преди дербито със Славия днес.

Двубоят е от 18:00 часа на стадион "Александър Шаламанов". На "Герена" треперят за един от героите си в последните два мача, пише "Мач Телеграф". Става въпрос за Асен Митков. Младокът се разписа при 2:0 над Пирин, а след това донесе 3 точки с късното си попадение за 1:0 над Етър. Вирус обаче удари по него и "сините" не са оптимисти дали ще успее да се вдигне за двубоя на "Овча купел". Днес обаче ще направят опит да тренира по време на заниманието, което по принцип Костов провежда в деня преди мачовете.

Славия - Левски 0:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

Славия - Левски 0:2 (Развой на срещата по минути)

Нова доза "бразилски" голове за "сините"

Иначе другите му проблеми са известни. Той трябва да реши дали ще ползва Жереми Петрис, или не. Защитникът продължава да тренира с отбора, макар да се твърди, че вече е с един крак извън него. Вчера роденият във Франция играч получи един шамар зад врата от Наско Сираков. Собственикът на клуба дойде заедно с Даниел Боримиров. Двамата проведоха дълъг разговор с Костов, който продължи във вариант между него и Сираков. Петрис премина покрай тях и се ръкува с голмайстор номер 1 на тима за всички времена, който обаче не се сдържа и го положи.

Иначе Костов трябва да реши кой от бразилците ще изгори. Според запознати на Дарлан му е писнала ролята на обичайния заподозрян. И този път може да се стигна до ротация с някой от съотборниците му. Уелтън е незаменим в този момент за "сините", макар и да виси с картони. Рикардиньо пък е единственият чист нападател. Така остава да видим дали Роналдо ще отстъпи място на сънародника си.