Найджъл Робърта си взе довиждане с вече бившите свои съотборници от Левски. Нидерландецът направи обобщение на престоя си в столичния гранд. Ето какво каза той пред колегите от "Диема"

"В момента съм със смесени чувства. От една страна съм щастлив от трансфера в САЩ, от другата тъжен, защото оставям добри приятели в Левски. Имаме много добри отношения в съблекалнята. Футболисти, треньори и служители. Не беше лесно да взема това решение, но мисля, че това беше най-доброто за кариерата ми.

Левски с класическото 4-4-2 на "Тича"?

Левски с класическото 4-4-2 на "Тича"?

"Сините" очакват с нетърпение възстановяването на Ребин Сулака

Пожелах на момчетата да имат успех в мачовете до края на сезона. Оставам фен на Левски и ще продължа да гледам мачовете на отбора. Досега сезонът беше много труден за нас. Това беше нещо, което никой не е очаквал. Дано момчетата вземат точките, които са ни необходими.

Когато дойдох в България беше различно. За първи път бях извън Нидерландия. Всичко беше ново за мен, но момчетата ме приеха добре. Веднага се почувствах приет и харесах София в момента, в който дойдох. Това ще ми липсва. Беше трудно. Винаги съм бил уверен във възможностите си. Знаех, че отново ще дойде момент, в който ще започна да бележа.

Николай Жейнов потвърди ТОПСПОРТ: Левски е пуснал Габриел Обертан без пари в Турция

Николай Жейнов потвърди ТОПСПОРТ: Левски е пуснал Габриел Обертан без пари в Турция

Вижте какво още каза агентът за привличането и трансфера на французина

Моята кариера започна, когато бях във Фейенорд, но тук изградих нещо съвсем различно. Върхове и падения. Научих се какво е да бъдеш важен за отбора, когато другите имат нужда от теб. Мисля, че това е нещо, което ме изгради като по-добър футболист. Обичам Левски, не беше лесно да избера Ди Си Юнайтед. МЛС е добра стъпка за моята кариера. Европа е най-доброто място, където може да играеш футбол. От Ди Си Юнайтед е чудесен шанс да премина в Суонзи, който е собственост на същите босове. Отношенията ми с всички в Левски бяха различни. Не съм близък с всеки, но с повечето от тях имахме нещо, което ни гарантира спомени и добра комуникация занапред.

Валери Божинов е добър човек, носи духа на отбора. Левски винаги ще бъде в моето сърце. Ако вратата за мен е отворена, може и да се завърна някой ден. Благодаря на всички привърженици. Само Левски!".

Живко Миланов ще дава указанията от скамейката на Левски срещу Черно море

Миланов сменя заразения Стоянович срещу Черно море

Бившият национал си има сериозна закачка с феновете на "моряците"