Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, връчи лично първите два сребърни медала от специалната колекция, изработена по случай 60-ия му юбилей. Горди собственици на ценните артикули станаха Иво Нишанов и Станимир Станкев. Двамата имаха чудесната възможност да се срещнат лице в лице с една от най-големите легенди на "сините".

Това се случи при визитата им на стадион "Георги Аспарухов", където бяха посрещнати от голмайстор номер 1 в историята на "Левски". Сираков покани Нишанов и Станкев в клубния музей. Там гостите имаха възможността да се върнат към някои от най-емблематичните моменти от историята на "сините", както и да си направят редица снимки за спомен.

Наско Сираков получи от генералния спонсор на "ПФК Левски" - Palms Bet, 60 уникални сребърни медала по повод юбилея си по-рано тази година. Той реши да задържи за себе си първите 10, като останалите 50 са планирани да бъдат пуснати в продажба на платформата NFTCredo. Бъдещите им притежатели не просто ще държат ценен артикул в ръцете си, но и ще подкрепят любимия си клуб, тъй като всички средства, генерирани от продажбата на медалите, ще бъдат дарени на Левски.

Следващият шанс за феновете да се докоснат до най-великия голмайстор в историята на Левски ще бъде съвсем скоро. В края на месец септември на платформата NFTCredo предстои втори аукцион за юбилейните сребърни медали, както и пускане в продажба на първите 5 NFT-серии от колекцията "Легенди - Наско Сираков".

От Левски обявиха, че има 397 дублирани билета за сектор "А"

От Левски обявиха, че има 397 дублирани билета за сектор "А"

Ето какво написаха от клуба