Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков отново имаше поводи да зарадва фенове на "сините". Голмайстор №1 в историята на клуба връчи лично поредните два сребърни медала от специалната колекция, изработена по случай 60-ия му юбилей, съобщават от клуба.

"Горди собственици на ценните колекционерски артикули, които се продават на търг в сайта NFTCredo.com, станаха Илия Курдаланов и Здравко Грозданов.

Двамата привърженици посетиха клубната експозиция на стадион "Георги Аспарухов", където лично се срещнаха със своя любимец. Гостите имаха възможността не само да се снимат с легендарния нападател, но и да разгледат в детайли експозицията и да се върнат към някои от най-забележителните моменти от историята на "ПФК Левски".

Припомняме, че Наско Сираков получи 60 сребърни медала от генералния спонсор на клуба Palms Bet по повод юбилея му по-рано тази година. Той реши да дари 50 от тях на благотворителен търг на сайта nftcredo.com. Бъдещите им притежатели не просто ще държат в ръцете си ценен артикул, но и ще подкрепят финансово "сините", след като всички средства от продажбата им ще бъдат предоставени на "Левски".

Всички медали, както и специалната NFT-колекция, посветена на някои от най-емблематичните моменти от кариерата на Сираков, могат да бъдат открити на платформата https://nftcredo.com", гласи съобщението на "сините".

Станаха ясни футболистите на Левски, за които се предлагат сериозни суми

Станаха ясни футболистите на Левски, за които се предлагат сериозни суми

Офертите са за Уелтън, Роналдо, Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба