От Левски обявиха, че в четвъртък се е провело първото събрание на новия Надзорен съвет. На заседанието са обсъдени първите и най-спешни мерки за оздравяване. 

Ето какво пишат от клуба: 

"На 23 юли, четвъртък, се проведе първото заседание на новоизбрания Надзорен съвет на "ПФК Левски" АД в състав: Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. На заседанието бяха обсъдени първите и най-спешни мерки за оздравяване на любимия клуб и бяха взети следните решения:

  1. За председател на Надзорния съвет и президент на "ПФК Левски" бе избран Наско Сираков. Заместник-председател на НС е Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде избран и Управителен съвет на дружеството.
  2. Беше взето решение за активна медийна политика, като с провеждането й ще бъде натоварен изпълнителният директор, който да информира левскарската общност за официалните новини от клуба.

Използваме случая да призовем отново всички левскари да подкрепят клуба, като си закупят абонаментна карта за сезон 2020/2021 от официалния магазин на "ПФК Левски" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" или на https://fanshop.levski.bg/."

Още двама футболисти приключват с Левски
Обновена

Още двама футболисти приключват с Левски

Научете техните имена