Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, говори след победата с 1:0 срещу Лудогорец и класирането за финала на Sesame Купа на България.

"Изключително ценна победа за Левски. В такива мачове отборът трупа изключително самочувствие, а това е важно за нас. Използвам момента да поздравя всички българи и им пожелавам весело прекарване на празниците. Всички левскари трябва да са горди с тези момчета. Мисля, че се върнахме. Не всички го усещат и разбират. Ние сме в началото на пътя. Имаме много още да работим и да се развиваме. Левски ще се върне там, където е бил.

"Пълният стадион е показателен. Мисля, че следващият мач пак ще се напълни. Футболът е за феновете и да радва хората. От много години не съм виждал толкова малки деца. Привържениците и отборът са едно цяло, което е най-важното.

Ние уважаваме и се съобразявам с всеки съперник. Победихме най-добрия отбор в България на полуфинал, но едно дерби с ЦСКА винаги е непредсказуемо. Надявам се нашият отбор да се подготви и да изиграе така както изигра двата мача с Лудогорец. Пък каквото стане. Моя задача е футболистите да останат здраво стъпили на земята", каза още босът на "сините".

Левскарската радост след отстраняването на Лудогорец (СНИМКИ)

Левскарската радост след отстраняването на Лудогорец (СНИМКИ)

Футболистите дълго време празнуваха със своите фенове