Собственикът на Левски Наско Сираков присъства на представянето на новия спонсорски договор с Palms Bet. Ръководителят обяви, че това ще даде финансова стабилност на клуба, но поясни, че на "Герена" няма да потече "златен дъжд". Сираков коментира и темата с евентуалното завръщането на Станимир Стоилов като анонсира нови преговори в сряда.

Снимка 544809

Източник: LAP.bg

Благодарен съм за разширяването на партньорството ни с Палмс бет. Не трябва да се мисли, че с него, на "Герена" няма да потече златен дъжд и реки от пари. Смятаме, че до голяма степен всичко покрай договора и с участието на фенове, това ще донесе повече пари на клуба, отколкото самия спонсорски договор. В Надзорния съвет и Управителния съвет ще има представители на Палмс бет. Радвам се, че тук не става въпрос за спонсорски договор, а за съвместна работа, която в краткосрочен и дългосрочен план, ще донесе финансови постъпления. Знаете, че проведох разговор със Станимир Стоилов, на този етап той е единственият избор и алтернатива.

Победата на Левски се оказа историческа, феновете възхитени от Тодор Симов

Победата на Левски се оказа историческа, феновете възхитени от Тодор Симов

Младият специалист проведе тактически грамотен мач

В сряда ще имаме финален разговор със Стоилов, да седнем тримата да решим как ще се случват нещата. Да го запознаем с всичко как ще се развива клуба в бъдеще. Аз съм убеден, че неговото желание е да се завърне в Левски и ще започне една нова синя приказка. Той не е поставял условия. Той има минимална поне сигурност, каквато нямаше през миналата година. Не е ставало дума за пари. Не са водени такива разговори. Клубът ще се надигне от дъното, където е сега. Бяхме се разбрали да мине Общото събрание и пак да говорим. Не вярвам да откаже.

Снимка 544808

Източник: LAP.bg

Нямаме някакво належащо плащане. Има задължения към служители, треньори от школата. Висят ни над главите като мокър меч. С Хубчев може да се наложи незабавно плащане. При Наисиру имаме врата и можем да водим разговори да намали финансовите си претенции, да не се стигне до дело.

Доволен съм от г-н Баждеков, но той се нуждае от почивка. Трябва ни отдаден човек от сутрин до вечер. Ако Станимир Стоилов поеме отбора, той ще бъде и спортен директор. Няма да стане за месец, два, три всичко. За мен последните месеци бяха кошмарни.

С цифри не искам да боравя, защото може да съм неточен. Утре акционерите ще бъдат запознати с всичко. Акциите, ако се появи човек, ще дам всичко безвъзмездно. Аз съм ги взел за 0 стотинки, няма да печеля. Акциите са в клуба. Не съм ги и виждал. Общото събрание ще бъде записвано за клубния сайт, така че всеки един акционер може да получи информация. Едва ли има друго дружество, което да бъде толкова прозрачно. Не даваме никакви фалшиви надежди, доволен съм от това, което се случва.

При всички положения, още три-четири месеца ще боксуваме. Аз вярвам, че от всичките разговори наистина може по-спокойно да гледа в бъдещето, да не е само днес", заяви Наско Сираков.