От Левски обявиха подробности за празненствата по случай 108-годишнината на клуба. Утре от 10:00 часа се събират от клуба и феновете на отбора пред емблематичното място "Могилката". 

Ето какво написаха от Левски:

Левскари,

на 24 май, вторник от 10:00 часа ръководството, деца от Академия "Левски", ветерани, служители на "ПФК Левски", както и привърженици на "сините" ще поднесат венци и цветя на могилката в градинката на 22-ра гимназия в София.

Мъри Стоилов уточни как е работил с Гриша Ганчев

Мъри Стоилов уточни как е работил с Гриша Ганчев

Треньорът с важно изказване

По повод празника мажоритарният собственик Наско Сираков ще произнесе реч, а символичната церемония ще постави началото на целодневната програма по повод рождения ден на любимия клуб.

Под названието "108 години Левски" събитието на Могилката ще е отправна точка за множеството изненади, които се подготвят за "сините" привърженици на стадион "Георги Аспарухов".

Кулминация на целия ден ще е футболната среща между отборите "Синя приказка I" - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и "Синя приказка II" - отборът спечелил Купата на България на 15 май.