Наско Сираков е готов да се раздели с 30% от акциите, които притежава като собственик на Левски. Босът на "сините" е опрян до стената и няма много полезни ходове. 

Сираков опипва почвата както с настоящи партньори, така и с потенциални такива. Целта е този, който вземе една трета от дяловете, да се ангажира със същия процент от бюджета на клуба. Това ще рече около 3 млн. лева.

Най-близко до това намерение, според хора от "Герена", е български букмейкър, който е един от спонсорите на Левски, които откликват на идеи извън записаните в досегашните споразумения. Става дума за Palmsbet, твърди "Тема спорт". Компанията откликна със сума около 250 хил. лева в началото на сътрудничеството между двете страни. 

След това бе подписан по-голям договор с Левски, като сумата бе близо до половин милион лева. Целият обем на парите веднага отидоха за запушване на неотложни плащания.

Срещата на Сираков вчера е била именно с представители нa букмейкъра. Това е една част от План "Б", който босът на Левски анонсира на брифинга си в понеделник.

При положителна развръзка с Джоузеф Диксън, то сътрудничеството между Левски и компанията за залози ще продължи както досега.

Наско Сираков задейства план "Б" за Левски

Наско Сираков задейства план "Б" за Левски

Води преговори с бъларска компания