Наско Сираков говори и по темата с разединението между феновете на Левски. Босът се надява, че в крайна сметка ще се стигне до обединение в името на клубния просперитет. Легендата на "сините" каза няколко думи за провалената сделка с "Юнайтед груп" и чувства ли се т.нар "бащица" за футболния Левски:

"Юнайтед груп са голяма компания, за да ги обсъждам или обвинявам. Те похарчиха сериозни суми, за този прословут одит, който се правеше. В нито един момент не съм се съмнявал в тяхното желание да придобият контролния пакет акции. Каквото и да се каже по тази тема с разпадането на сделката, е спекулация. Ако ви изглеждам бащица, аз не се чувствам такъв. Има бащица и бащица, в момента Левски абсолютно е скъсал с този модел.

Не ми е приятно да знам, че някои фенове са зад мен, а други зад Мъри. Няма какво да ни делят. Искам всички фенове да бъдат зад Левски. На мен името ми е скандирано на всеки мач, който съм играл за Левски. Това е последното нещо, което ще ми вдигне самочувствието. Искам всички фенове да са зад Левски. Те са главните действащи

лица. Благодарение на работата на Мъри, финансовият ресурс в отбора е по 10. Пресконференцията е по желание на Мъри. Утре ще се разберем с него какво ще правим. И на него му се струпаха много нерви през последните месеци. Надявам се на победа в Кърджали, където ни чака тежък мач".

Мило Борисов няма намерение да става собственик на Левски

Мило Борисов няма намерение да става собственик на Левски

Венци Димитров с коментар