Христо Йовов е бил предложен за изпълнителен директор в Левски, но идеята е била отхвърлена от Наско Сираков, твърди "Тема спорт". 

Предложението е дошло на неотдавнашна среща, инициирана от някои популярни и влиятелни запалянковци на сините, които имат контакт както с Бижутера, така и с настоящия притежател на контролния пакет акции на клуба. Йовов не е бил на разговора, който се е състоял в присъствието на тогавашния изпълнителен директор Павел Колев. Последният започна работа в УЕФА. 

Малмьо вдигна офертата за звездата на Левски Найджъл Робърта

Малмьо вдигна офертата за звездата на Левски Найджъл Робърта

Шведският шампион вече е готов да плати 850 хил. евро за нидерландеца

Любопитното е, че Наско Сираков не е пожелал да работи с Йовов, а впоследствие Бижутера дал да се разбере, че също не храни добри чувства към настоящия собственик на клуба. Самият Йовов също бе притежател на голям пакет акции на Левски на хартия във времето между прехвърлянето на властта между Спас Русев и Васил Божков

В момента се обсъжда вариант, при който Павел Колев да продължи да действа на "Герена", а работата му към УЕФА в началото да е дистанционно от София. Той очаква и първи наряди като делегат на мачовете от Шампионска лига на 16 февруари.

Развитие около назначаване на спортен директор към този момент няма.

Левски чака нов футболист днес

Левски чака нов футболист днес

Нидерландец на проби