Собственикът на Левски - Наско Сираков, имаше още доста интересни признания пред колегите от "120 минути" по bTV . След исканията му към държавата, Вълка говори и за първите си две години в клуба като негов президент.

"Ужасно много ми костваше да поема Левски, но пък изобщо не съжалявам. Имах представа какво горе-долу предстои, но реалността после беше различна. Изключително много безсънни нощи, много цигари...

Наско Сираков: Трябваше да докажа на Мъри, че не го викам на заколение на "Герена" и целият му ореол да отиде на кино

Наско Сираков: Трябваше да докажа на Мъри, че не го викам на заколение на "Герена" и целият му ореол да отиде на кино

"Наистина има светлинка в тунела"

Спазих обещанието да не пия твърд алкохол една година след като получих акциите. Не ми е чак толкова трудно да управлявам клуба, този организъм - ПФК Левски. Едва ли има друг човек, който да го познава по-добре от мен. Чувам му пулса. 40 години съм в Левски, преживял съм какво ли не в тази съблекалня. Управлявам клуба с любов, имам самочувствието, че съм натрупал нужните знания.

Имам чувството, че целият свят беше срещу Левски тези две години. Като започнеш с пандемията, сега с този военен конфликт. Всичко това отблъсна доста евентуални рекламодатели и спонсори, защото целият свят изпадна в икономическа криза. Преборваме се малко по малко, не всичко е цветя и рози при нас. Левски излиза от дупката, в която беше попаднал от дълги години, даже и игрово. Имаме нужда и водим разговори с евентуални нови спонсори и рекламодатели. Стъпваме си на краката и това е видно за всички".

Сираков: Нека държавата да помогне на Левски и ЦСКА

Сираков: Нека държавата да помогне на Левски и ЦСКА

"Нямаме един нормален стадион за националния отбор"