Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обмисля да изпрати на заточение Андриан Краев и Жереми Петрис във втория отбор, съобщава Блиц.

Легендарният голмайстор е стигнал до крайното решение заради отказа на двамата да подпишат нови договори.

Крушарски: Дали имам доверие на Бербатов? Футболистите са научени само да взимат пари

Крушарски: Дали имам доверие на Бербатов? Футболистите са научени само да взимат пари

Ето какво каза

Анди и Жереми са ключови футболисти в "синия" отбор, но са разочаровали ръководството с голямата си упоритост да не подновят контрактите си с клуба, изстрелял ги към големия футбол.

Сираков първоначално смятал да ги отстрани от отбора и да гледат видео така, както наказа Илиан Стоянов преди двайсетина години. В крайна сметка обаче босът преценил, че сега времената са други и няма смисъл да прилага остарели наказателни методи.

Локомотив (София) пуска скъпи билети за Левски

Локомотив (София) пуска скъпи билети за Левски

По 20 вместо 12 лева ще струват пропуските

Всъщност, мярката се налага, защото Сираков имал подозрение, че Краев и Петрис няма да дават всичко от себе си в предстоящите мачове. Това няма как да бъде потвърдено, защото двамата са умни момчета. Те със сигурност ще се раздават максимално, за да се представи отборът по най-добрия начин.

Друг аргумент на Сираков е, че с отстраняването им от първия състав ще се даде възможност на Николай Костов да подготви отбора за пролетта без футболистите, които вече няма да са на "Герена" през 2024 година.