Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и изпълнителният директор Иво Ивков пристигнаха заедно на стадион "Георги Аспарухов", където ще се проведе Общо събрание на клуба.

Очаква се да стана ясно дали ще има промяна в управата на клуба, тъй като Общото събрание е мястото, където ще се разглежда оставката, подадена от члена на Управителния съвет Константин Папазов още през лятото. В момента УС са Наско Сираков, Петър Ганев, Тити Папазов и Венцислав Димитров.

Събранието започва в 11:00 часа и се очакваше с нетърпение от феновете, които се интересуват какво се случва в клуба.

Според "Мач Телеграф" причината е, че там отново цари разединение, въпреки призивите и твърденията, че всички са обединени и гледат в една посока. Напротив. Има жесток разрив и той е между двете водещи фигури в клуба - Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Голмайстор номер 1 за всички времена изяви пълна подкрепа към Мъри след мача със Славия, загубен с 1:2. Някак ни в клин, ни в ръкав, защото срещу Стоилов нямаше нито един упрек от трибуните. Наско обаче едва ли ще получи подкрепа от Стоилов днес, дори и да му е крайно необходима.

Двамата вече не са в един отбор, категорични са запознати. Напрежението върви от доста време, защото Стоилов смята, че той хвърля усилия като за трима, а в същото време шефовете около него живеят от лаврите от спечелената през лятото Купа.

Фирма на Божков чака шест милиона от Левски на 31 януари

Фирма на Божков чака шест милиона от Левски на 31 януари

Парите са изискуеми след 31 януари 2023 година