Кандидатът за Левски Джоузеф Диксън пусна изявление, в което отново заяви директно намеренията си да придобие клуба. Британецът реално е единственият, който излезе със стратегия за оздравяването на столичания гранд и превръщането му в печелившо дружество. 

Мнозина не му вярват, подходиха скептично и го осмиват. Самият той вече обяви, че иска делата му да говорят вместо него. И до този момент повече действаше, отколкото да говори празни приказки пред медиите.

Джоузеф Диксън е единственият вариант за спасението на Левски. И е много важно настоящият собственик Наско Сираков да го разбере. Време няма, клубът дори вече е закъснял. Всички усилия на шефовете трябва да бъдат насочени в това, сделката с английския бизнесмен да бъде завършена възможно най-скоро. Защо адвокатите на "сините" се бавят с договора? Защо ръководството губи време в преговори с други потенциални спонсори? На "Герена" не смятат ли, че са закъснели с тези разговори с няколко месеца? А и да се стигне до евентуални договори, то какви пари ще останат за нормалното съществуване на клуба, след като бъдат платени всички належащи задължения? Агонията ще продължи. Феновете вече спасиха клуба си и не може да се иска повече от тях. А и вярата на повечето в това ръководство се изпари... 

Диксън няма как да преведе пари на Левски, ако договорът не бъде сключен. Това трябва да е ясно. В същото време футболисти и служители чакат заплатите, държавните институции - вноски. Договорите на повечето играчи изтичат след 10 дни. Трябва да се мисли и за селекция, защото новият сезон в efbet Лига чука на вратата.... Самият англичанин е наясно с това и го казва в прав текст в писмото си... 

Сираков получи пълна подкрепа от "синята" общост преди повече от година и не бива точно сега да я подведе! Той носи отговорност пред половин България. Наско, отново ти си на ход!

Джоузеф Диксън: Бавим се, защото чакаме договор от адвокатите на Левски

Джоузеф Диксън: Бавим се, защото чакаме договор от адвокатите на Левски

Британският бизнесмен с коментар за хода на сделката