Временният треньор на Левски Живко Миланов ще остане постоянен. Мажоритарният собственик Наско Сираков е съобщил на спортно-техническия щаб, че промени няма да се правят. Въпреки че в касата на сините ще бъдат вкарани свежи средства, младият специалист ще продължи да води отбора и през новия сезон и няма да се търси друг треньор със солидна визитка и заплата.

За момента завръщането на Станимир Стоилов на "Герена" остава мираж. Това стана ясно след пропадналата сделка с Джоузеф Диксън и думите на Наско Сираков, че опитният специалист иска стабилна финансова рамка, която в момента не е налице в Левски.

Мажоритарният собственик вече е провел разговор с Живко Миланов и му е съобщил, че иска да продължи да води отбора. Той е останал доволен от играта на младия отбор по време на четирите контроли от началото на лятната подготовка, където тимът записа две победи (б.а. - над Локомотив Пловдив с 1:0 и Локомотив София с 4:0) и две равенства (б.а. - с Ботев Пловдив 1:1 и Левски Лом 1:1).

"Живко показа не само мъжество, но и качества. Той като всеки млад треньор има и доста какво да учи", заяви Сираков преди дни. Собственикът е останал впечатлен от добрата и приятелска атмосфера, която цари в съблекалнята въпреки тежкото състояние на клуба.

Единственият проблем за Миланов е, че той няма Про лиценз и не може да бъде вписван като треньор, но по всяка вероятност като такъв ще бъде използван отново Георги Тодоров. Щабът на младия специалист няма да се променя и той ще продължи да работи с Веселин Минев и Тодор Симов, а треньор на вратарите и кондиционен треньор ще бъдат Георги Стоянов и Петър Пеев, пише "Тема Спорт".

Левски се разминал с 10 милиона лева от две български фирми в последния момент?

Левски се разминал с 10 милиона лева от две български фирми в последния момент?

Сираков разочарован