В момента най-скъпоплатеният футболист на Левски е Насиру Мохамед. Ганайското крило бе привлечен през лятото на 2019 година от шведския Хекен. Тогава за него бе плащана трансферна сума. Мохамед обаче така и не успя да се наложи при нито един треньорски щаб. 26-годишният футболист има периодични избухвания, но те са много малко.

Левски свил сериозно бюджета за заплати

Левски свил сериозно бюджета за заплати

След като Наско Сираков придоби мажоритарния пакет акции на Левски

През тази кампания Насиру е бил на терена в общо 20 мача във всички турнири, в които вкара 1 гол. През миналата пък участва в 14 срещи и се разписа 2 пъти.

Мохамед взима над 15 хиляди евро, пише "Тема спорт". В състава на Левски вече няма друг играч, който да се доближава до тези параметри. Както е известно, въведеният таван за възнагражденията на българите в тима е 10 хиляди лева. Има чужденци, които го надскачат.

Насиру Мохамед започна тренировки с Левски, след като изкара карантина заради коронавирус. Все още не е ясно дали ще пътува за Варна за утрешния сблъсък с Черно море. Мачът на "Тича" е от 19:45 часа. Сините тръгват за морската ни столица днес с автобус. В групата ще е друг преболедувал наскоро COVID-19 - Мартин Петков.

Наско Сираков гласи ново име за директор

Наско Сираков гласи ново име за директор

Бившият защитник на Левски Саид Ибраимов пак е актуално име за "сините"