Играчът, който получаваше най-високата заплата в Левски - Насиру Мохамед съди клуба. Ганайският халф чака 850 хиляди лева от "сините", съобщава "Тема спорт".

Той разтрогна договора си с клуба през пролетния полусезон заради неполучени заплати. След това 27-годишният футболист започна подготовка с шведския Хекен, а след това и подписа договор с този клуб.

Именно от Хекен Левски привлече Мохамед през лятото 2019-а. Тогава той пристигна по настояване на Петър Хубчев, а за правата му сините платиха около 300 хиляди евро.

Наско Сираков заплашва със солени глоби и дисциплинарни уволнения в Левски

Наско Сираков заплашва със солени глоби и дисциплинарни уволнения в Левски

Обновиха вътрешния правилник на клуба

Още след дебюта си - 0:3 при гостуването на кипърския АЕК Ларнака, треньорът остро го критикува за представянето му и заяви, че не е научен как да играе в дефанзивен план. Това сякаш предреши бъдещето на футболиста на "Герена", като той така и не успя да се утвърди в титулярния състав.

През 2019/20 Насиру бе на терена в общо 14 мача във всички турнири, в които вкара 2 попадения. През 2020/21 пък участва в 21 среши - 18 в първа лига и 3 за купата, като се разписа веднъж в елита. Той беше и един от най-скъпоплатените играчи на "Герена", нареди се и до най-големите разочарования.