Бившият играч на Левски Насиру Мохамед е следващото голямо препятствие за финансовата стабилност на клуба.

Дългът към него възлиза на около 800 000 лева.

След приключване на казуса с Петър Хубчев, "сините" ръководители се насочиха към финализиране на преговорите с крилото и агента му.

ТОПСПОРТ се свърза с Насиру Мохамед, за да разрие повече около ситуацията с бившия му клуб.

Пред медията ни той обяви, че не следи казуса, а с това се занимава мениджърът му. Мохамед добави, че не пази лоши чувства към Левски и е благодарен за наученото в родината ни.

Следващото голямо предизвикателство пред Левски

Следващото голямо предизвикателство пред Левски

След приключилия казус с Петър Хубчев

"Не участвам в преговорите. Единствено моят агент се занимава с този казус. Аз съм концентриран само върху кариерата ми на футболния терена. За момента съм контузен и пропуснах почти целия полусезон в Швеция, което е доста жалко. Все още се възстановявам.

Мисля, че станах по-добър играч през времето в България, научих много там и придобих ценен опит", заяви Мохамед пред медията ни.

Насиру, който чака почти милион от Левски, се контузи много тежко

Насиру, който чака почти милион от Левски, се контузи много тежко

Аут е за дълго

Според информация на ТОПСПОРТ, Насиру Мохамед е склонен на отстъпки към Левски. Твърде вероятно е "сините" да платят по-малка сума към ганаеца и агента му и така двете страни да финализират казуса помежду си.

Снимка 545367

Източник: ghanasoccernet

Припомняме, че 27-годишният играч си тръгна през април по вина на клуба след повече от три неизплатени възнаграждения. До изтичането на договора му оставаше повече от година.

През лятото Насиру подписа договор с шведския Хекен. За новия си клуб това записа едва три мача, тъй като в на август се контузи тежко в коляното. Оттогава той е извън игра и ще бъде аут до края на сезона, за който остават още три мача.