Централният защитник Хосе Кордоба тренира вчера с основната група на Левски. Панамецът получи почивка в четвъртък, но очевидно не е ставало дума за сериозен проблем. Той се включи в заниманието на пълни обороти и ще бъде на линия за днешния двубой.

Левски - ФК ЦСКА 1948: 0:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Левски - ФК ЦСКА 1948: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности

Ивелин Попов със сигурност пропуска мача с ФК ЦСКА 1948. 35-годишният футболист е с мускулна травма и ще отсъства от игра известно време. Станимир Стоилов обяви, че се надява той да бъде на разположение за гостуването на Спартак (Вн) на 6 ноември, но най-оптимистичният вариант е Попето да се завърне за домакинството на Славия шест дни по-късно.

Друг играч, който е измъчван от травма, Илиян Стефанов, е напълно възстановен и се очаква днес да поведе атаката, пише "Тема Спорт. Мъри Стоилов ще заложи на схема 4-2-3-1, като в нападение по крилата ще действат Уелтън и Роналдо, а малко зад Нани ще бъде Георги Миланов. В средата на терена ще си партнират Андриан Краев и Филип Кръстев, а карето в отбрана пред Пламен Андреев ще бъде Петрис, Сундберг, Кордоба и Цунами.

В Левски намериха пари за ангажирането на нов нападател

В Левски намериха пари за ангажирането на нов нападател

Скаутите на "сините" гледат играчи от бразилските Серия "В" и "С"