Нападателят на Левски - Рикардиньо, не скри радостта си от това, че се превърна в герой за тима в първия официален мач за пролетта.

Бразилецът донесе успеха на "сините" в гостуването на Пирин. 22-годишният таран се възползва от грешка на защитника на "орлетата" Диане и вкара решителния втори гол, като имаше основна роля и при отбелязването на първия.

"Никога не спирам! Първи мач за годината и страхотно представяне от всички. Доволен съм от победата и гола. Продължаваме заедно да се борим за целите си", написа Рикардиньо в социалните мрежи.

Както "Тема Спорт" написа, Левски се отказа от продажбата му тази зима. Бразилецът ще остане поне до лятото на "Герена" и тогава отново могат да се разглеждат оферти за него. Нападателят бе искан от Виктория (Пилзен).

Чехите и "сините' обаче не можаха да се разберат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро, като столичани са били готови да си стиснат ръцете на 850 хиляди от европейската валута. На хоризонта се показа и руският Урал, който бе извадил повече пари за 22-годишния таран, но и до такава сделка не се стигна.

Ново попълнение? Ники Костов тренира активно с първия тим на Левски

Ново попълнение? Ники Костов тренира активно с първия тим на Левски

Специалистът даде личен пример на футболистите