Анонсите от страна на Драган Солак са, че ако успее да придобие мажоритарния пакет акции на Левски, то няма да жали средства за подобряване на инфраструктурата на клуба, като наред с това ще инвестира сериозно и в развитието на детско-юношеската школа.

Според информация на "Тема Спорт", маститият бизнесмен има намерение да започне веднага дострояването на "Герена", ако поеме контрол над клуба. Коментираната инвестиция за съоръжението е в размер на 50 милиона лева, допълват от изданието. В момента на "Герена" има един нов сектор - "А", който обаче е без козирка. Естествено, такава ще бъде поставена, ако се стигне до сделка между двете страни.

Наскоро Станимир Стоилов на няколко пъти подчерта, че иска да се намери начин клубът да има изцяло нов стадион. Под ръководството на Мъри "синият" тим е в голям игрови подем.

От Левски вече са осъществили няколко срещи с хора на Драган Солак. Последната се състояла в София преди финала за купата срещу ЦСКА. Представителите на Саутхемптън и "Спорт Републик" Роберто Галярди и Расмус Анкерсен са били в ложите на стадион "Васил Левски". Те са останали впечатлени от спектакъла по трибуните и невероятната подкрепа на "сините" фенове.

Двамата са били на "Георги Аспарухов" и на официалната тренировка на Левски преди сблъсъка за трофея. На нея също присъстваха множество привърженици, които надъхаха тима за битката с ЦСКА. Това също е направило добро впечатление на кандидат-инвеститорите.

След завръщането на двамата в Лондон са проведени срещи с останалите отговорни фактори в компанията. След тях е станало ясно, че има зелена светлина за продобиване на мажоритарния пакет акции на "синия" клуб.

Левски победи Славия с 2:1 в efbet Лига

Левски продължава да лети! "Сините" победиха Славия и почти си запазиха бронза

Тимът на Мъри се нуждае от точка в последния кръг