Легендата на Левски Мишо Вълчев коментира актуални теми около "сините". Бившият нападател на тима обяви, че не е доволен от представянето на защитниците през есента.

"Естествено, че ще има подобрение през пролетта. Сега ще може да се направи добра и пълноценна подготовка, Стоянович ще разполага с голяма част от футболистите, на които ще разчита през пролетта. Ще има време да изпробва различни тактически варианти. Може да опита с четирима в защита или с трима, както игра в края на есента. Според мен лично вариантът с четирима е по-удачен.

Просто, защото централните ни защитници не са стабилни. Тромави са и еднотипни. При условие, че нямаме стабилност и пред тях, а имаме пробойни и в средата на терена, по-добрия вариант ми се струва да се избере схема с четирима. Но Стоянович най-добре си знае", сподели пред "Мач Телеграф".

Левски победи Подбескидзе с 1:0

Мартин Петков донесе първата победа на Левски в подготовката

"Сините" с добра игра срещу поляците

"Нямам наблюдения нито върху играта на Микулич, нито на Сулака. Ясно е, че имахме нужда от вратар и от централен защитник. Предполагам, че Сираков е харесал Сулака, а Стоянович, разбира се, си е дал съгласието. Дано да се окаже по-добър от тези, които имахме през есента. За вратаря е рано за оценки. Не мисля, че трябва да е психически затормозен, за да се стигне до тези две грешки, които направи в първата контрола. Нито пък да му повлияят оттук-нататък, но все пак трябва да ги изчисти. Михайлов не направи груби грешки през есента, но и не помогна кой знае колко със спасявания. Сигурно е, че той имаше нужда от по-голяма конкуренция", добави легендарният таран.