Михаил Вълчев заяви, че според него има футболисти в Левски, които не заслужават да носят синята фланелка.

В Левски ще направят всичко необходимо, за да запазят Райнов в отбора

В Левски ще направят всичко необходимо, за да запазят Райнов в отбора

Шефовете на клуба все още опитват да убедят играча да удължи договора си

Ето какво каза бившият нападател и треньор на столичани:

"Представянето не бе никак убедително. Много от футболистите не играха на ниво. Може би имат по-голям капацитет, но от това, което показаха, не заслужават да играят в Левски. Разбира се, ако приемем, че "сините" все още са голям клуб, какъвто бяха в миналото.

В момента клубът разполага с играчи на средно или малко над това ниво. Говорили сме, че Левски трябва да търси добри футболисти, но това зависи каква е целта и дали има средства за привличането им. В сегашната ситуация едва ли могат да бъдат взети такива.

Спортният директор на Хекен обяви пред ТОПСПОРТ дали шведите искат играч на Левски

Спортният директор на Хекен обяви пред ТОПСПОРТ дали шведите искат играч на Левски

Ето каква е ситуацията с Насиру Мохамед

Симеон Славчев получи контузия в края на подготовката и тя се усложни още в първия мач с ЦСКА. Така и не успяхме да видим в каква форма се намира. Деян Лозев също не играе постоянно. Взе участие в един мач и половина.

Докато за нидерландеца... В този период в Левски имаше много контузени и в един момент се налагаше "сините" да играят с четирима централни нападатели. Стайн Спиерингс показа на моменти някои добри неща, но като че ли трябва още много повече да се изисква от него. Необходимо е да покаже повече класа, за да играе в Левски", допълни Вълчев.