Силният човек в генералния спонсор на Левски - Palms Bet - Мило Борисов, говори пред колегите от "Дарик" за партньорството между букмейкъра и "сините". Той разкри и бъдещите планове на това сътрудничество, които включват инвестиции за над 20 млн. лева. Ето какво каза той:

Анте Блажевич - хърватският питбул, който ще "хапе" за Левски

Анте Блажевич - хърватският питбул, който ще "хапе" за Левски

Ще бъде ли следващата трансферна находка на Станимир Стоилов?

"От 2018 година съм активно в България, преди това живях в чужбина. Това доведе до някои промени в нашата структура. Преди година взехме кардинално решение да помагаме на българския спорт. Уникално изживяване е да посетиш музея на Левски. Видях протокол от 1911 година, който е преди официалната регистрация, изключително много трофеи, медали, купи. Още съм развълнуван. Решението да помогнем Левски бе непринудено. Имахме среща с Наско Сираков и Тити Папазов. Нещата стояха доста мрачно, несигурно. Коментирахме, че можем освен финансово, да помогнем на клуба и с управленческа работа, така че да започне да се управлява като печеливш бизнес. Преценихме, че клубът има голям потенциал и може резултатът да дойде много скоро.

След като коментирахме нещата с господин Сираков, се срещнахме и със Станимир Стоилов, който се съгласи да участва. Нямаше никакъв натиск. Първо искам да кажа няколко думи за Palms Bet. Това е марка, а не компания. Компанията, която сключи договор с Левски е Телематик Интерактив АД. Подпомагането на спорта не е само да помагаме на Левски, ние сме генерален спонсор и на федерацията по художествена гимнастика. Има и други примери.

Херо: Чудесата в Левски бяха до тук, време е за класа

Херо: Чудесата в Левски бяха до тук, време е за класа

"Мъри го болят очите от гледане на видеа"

Бюджетирали сме този разход. Доволни сме, че можем да помогнем на един от най-емблематичните клубове в България. В момента екипът, който подкрепя клуба е добър. Управителния съвет и Мъри Стоилов имат голям принос. Скоро ще има успехи и на международната сцена. Всички данни се изнасят публично, няма какво да крием. Имаме няколко договора с Левски. От септември миналата година сме инвестирали над 3 милиона лева, като са бюджетирани още 2 милиона през тази година. Договорите ни са дългосрочни - до 2024. Поели сме ангажимент за над 20 милиона лева. Тази информация не е конфиденциална", заяви Мило Борисов.