Стражът на столчиния Левски Милан Миятович каза пред черногорското издание "Vijesti", че е убеден в спасението на клуба. Вратарят разказа за проблемите на "Герена" и заяви, че дори премиерът на страната е привърженик на "сините".

Левски с нов мажоритарен собственик през следващата седмица?

Левски с нов мажоритарен собственик през следващата седмица?

"Като пристигнат акциите, ще разберете", тайнствено заяви Тити Папазов

"Проблемите възникнаха през януари, когато сметките на сегашния собственик бяха блокирани. Междувременно бяха подадени оставки от изпълнителния и спортен директор, треньори. Очаквам в следващите десет дни да се сформира ново ръководство и оставките да бъдат отхвърлени. Половин България, дори настоящият премиер, подкрепя Левски и не се съмнявам, че ще бъде намерено решение, тъй като клубът има богати традиции. Освен това в клуба има изключително добра атмосфера. Всички играчи приеха да не получават заплати до назначаването на новото ръководство", споделя Миятович.

"Клубът ни осигури индивидуални подготвителни програми и място на стадион "Георги Аспарухов", където играем по-голямата част от мачовете, с изключение на дербито с ЦСКА. Стадионът има фитнес зала, трибуни за 18 хиляди зрители, но аз нямах възможност да работя с топката. От 13 май това ще се промени след двумесечна пауза, тъй като шампионатът бе прекратен на 13 март", добави героят от мача за Купата с Лудогорец.

"Отне много време и прекарах времето си в изолация, защото в България има над 1500 заразени с коронавирус, което е изключително, защото знаем, че много хора се завърнаха от чужбина. Нямаше страх или паника. Мина без задължителен час за прибиране и беше възможно движението с маски, които бях задължителни за около 15 дни. Мерките бяха по-строги по Великденските празници, за да се избегнат масови тържества. София не е скъп град, така че нямахме проблеми заради неплатените заплати, а цените останаха същите", сподели още вратарят на Левски.