Агентът на вратаря на Левски Милан Миятович - Александър Чанович, разкри в предаването "Домът на футбола" по телевизия "Диема спорт", че по всяка вероятност черногорецът няма да остане в Левски през следващия сезон. Бившият страж на Черно море разкри подробности и около договора на Зоран Попович със "сините". Последният трябва да дойде от сръбския гранд Цървена звезда.

"Не знам дали ръководството  ще активира клаузата на Милан. Той подписа за 1+1 години. Имам добра комуникация с шефовете и треньорския щаб на Левски. Не се знае нищо в тази ситуация с пандемията. Чувам се редовно с Миятович. Предложих го на Левски, защото знаех неговите качества. "Сините" уцелиха с него. Милан ми е №1, не, защото е добър вратар, а и добър и честен човек. Прекара карантината в София със семейството си", каза Чанович.

"Александър Попович има договор с Левски. Това е официално и няма нищо по-различно. Той знае своите ангажименти от лятото. Но нищо не се знае в тези времена. Следим обстановката около собствеността на Левски и не знаем какво ще направи следващия собственик на клуба. Но комуникирам с ръководството и всичко е наред", добави още той.

Павел Колев: Няма промяна в собствеността на Левски,  увеличиха се желаещите за спонсори на клуба

Павел Колев: Няма промяна в собствеността на Левски, увеличиха се желаещите за спонсори на клуба

"Предполагам, че 95% от хората са като мен - борят се за оцеляването си. Надеждата ми е във феновете"