Бившият футболист на Левски - Драган Михайлович, говори пред ecodellosport.ch за престоя си на "Герена". В момента десният бек тренира с швейцарския Белинзона, но желанието му е да си намери отбор в чужбина, с който да подпише за поне две години.

"В България беше фантастично изживяване. Спечелихме Купата и купонът беше невероятен. Една луда нощ. Левски отдавна не беше печелил трофей. Феновете буквално бяха полудели. Играхме финала на стадиона, където мачовете си провежда националният отбор. Имаше 45 000 зрители. В Левски наистина разбрах какво означава страст към футбола", каза бранителят.

Драган Михайлович ще продължи кариерата си в Швейцария

Драган Михайлович ще продължи кариерата си в Швейцария

Десният защитник в следващите часове ще подпише договор с втородивизионния Белинцона

"От Левски ми предложиха удължаване на договора, но само за един сезон. Това беше оферта, която не ме удовлетвори и затова предпочетох да търся нещо друго. Бях много щастлив и в Кипър, но на семейно ниво София може би беше по-добре. Играта в чужбина те кара да гледаш на футбола по различен начин и ти позволява да съзрееш и като човек".

"Разбрах се с Белинзона да дойда и да тренирам с тях, но желанието ми е да си намеря отбор в чужбина. Бях честен с тях. Имах предложения от Гърция, което отказах, както и едно от Суперлигата. Идеята ми е да си намеря отбор за два сезона с адекватна оферта. Нека видим какви други възможности ще се появят", добави той.