Михаил Вълчев коментира пред "Мач Телеграф" формата на футболистите в Левски. Легендарният таран на "сините" е убеден, че този състав "трудно ще гони място в шестицата".

"Липсва ни диригент - човек, който да връзва играта в средата на терена. Малко са пасовете напред. Единствен Паулиньо се мъчи нещо.

Не успяваме да създавам положения. А и с човек по-малко е трудно. Със сигурност братя Цоневи щяха да вършат работа и с тях щяхме да изглеждаме по-добре. Жалко, че ще отсъстват толкова дълго. Борислав Цонев показа, че може да бъде лидер, но и той сам няма какво да направи - има качества, желание, бори се, създава положения, вкарва голове. Но, за съжаление, без него и брат му виждате какво е състоянието на Левски в момента.

Левски издига Иво Ивков за президент на БФС

Левски издига Иво Ивков за президент на БФС

Очаква се това да стане до дни

Не може да се направи селекция - нито пазарът е отворен, нито има пари. Явно ще трябва в този вид да изкараме поне до Нова година, когато всички се надяваме да дойдат спонсори.

Снимка 499041

Източник: LAP.bg

С този състав сме равностойни на Етър и Ботев (Bp), хвърляме доста усилия, за да ги победим. Трябват ни поне седем-осем нови.

Наско Сираков сигурно ще измисли нещо, защото в този вариант и мястото в шестицата не ни е сигурно", каза Вълчев.

Емил Спасов: Песимист съм за бъдещето на Левски, липсва ни класа

Емил Спасов: Песимист съм за бъдещето на Левски, липсва ни класа

"Очаквам повече от Паулиньо и Робърта"