Михаил Вълчев коментира ситуацията в любимия си Левски пред "Меридиан мач". Ето какво каза една от емблематичните фигури в историята на "сините":

"Славиша Стоянович има право да недоволства, щом като е дал списъка си с нови и напускащи играчи още през декември, а досега от него нищо не е изпълнено. Въпреки това обаче е рано за крайни оценки. Ако все пак бъдат взети играчи с качества, те бързо ще се адаптират и това, че ще дойдат по-късно няма да е фатално. Проблемът е, че продължава да не се знае кой прави селекцията.

Славиша Стоянович поема Латвия в края на март?

Стоянович поема Латвия в края на март?

Треньорът ще бъде официално представен на 01.03

За Павел Колев мисля, че не трябва чак толкова да се съжалява. Той е човек, който с добра работа натрупа много опит в БФС. Но в Левски щеше да е изпълнителен, а не спортен директор. Основният проблем на Левски е спортно-технически и Колев нямаше да се занимава пряко с него. За спортен директор не искам да посочвам имена - мисля, че има хора, които могат да помогнат, включително и такива, които вече са били в клуба.

Павел Колев: Не се разбрахме с Левски, голямото разминаване беше за дългосрочното развитие на клуба

Колев: Не се разбрахме с Левски, голямото разминаване беше за дългосрочното развитие на клуба

"Не съм поставял условия за персонални промени или пък финансови"

Смятам, че сега е моментът Станислав Костов да бъде продаден. Особено ако дават за него суми от порядъка на 500 000 евро, ще е страхотно.

Левски взима 1 милион за Станислав Костов, сагата приключва до края на тази седмица

Левски взима 1 милион за Костов, сагата приключва до края на тази седмица

Очаква се решението на футболиста

Беше взет без пари и мисля, че достигна тавана си. Едва ли може да повтори такъв полусезон, какъвто направи през есента с тези 16 гола. Нека го продадат, а за заместник такъв като него няма да е трудно да се намери", каза Вълчев.

Левски отказа кандидатите за Костов, сложи му цена 1,5 млн. лева

Левски отказа кандидатите за Костов, сложи му цена 1,5 млн. лева

На "Герена" искат 750 хиляди евро за голмайстора си