Бившият нападател на Левски Михаил Вълчев говори пред "Меридиан мач" преди дербито между "сините" и ЦСКА днес. 

"Това е важен мач и за двата отбора и очаквам здрав сблъсък. Залогът е голям, ако Левски победи, ще дръпне с цели 7 точки пред ЦСКА. Иначе очаквам предпазлива игра.

Не очаквам да има много голове. Сигурен съм, че който вкара първи, няма да загуби. В интерес на истината и двата отбора не играят много убедително от началото на сезона. Не са Левски и ЦСКА, каквито трябва да бъдат. В отделни мачове "сините" сякаш имат малко повече проблясъци. 

Трудно ми е да преценя в кое звено Левски има израстване. Вратарят няма фатален пропуск, но няма и важно спасяване. В защита - правят грешки. В халфовата линия - липсват идеи и има проблеми. Атаката - не могат да направят едно бързо разиграване, вкарват трудно голове. При ЦСКА нещата не са различни, но най-големият им проблем е в защитата или по-скоро в центъра й.

Левски няма да наддава за Виталис Максименко

Левски не смята да наддава за латвийския национал

На "Герена" не са убедени, че Виталис Максименко може да е конкурент на Иван Горанов

Взеха се много нови футболисти и в Левски, и в ЦСКА. Да, вече не им помня имената. За Алар очакванията бяха много по-големи. Той играе слабо. Робърта вкара един-два гола, но и той не блести. Като цяло няма нито един от новите на "Герена", който да изпъкне. ЦСКА не съм ги гледал толкова, но и при тях няма някой нов, който да прави особено впечатление.

По-сериозни ще са проблемите за Люпко Петрович при загуба. В България сме и всичко може да се случи, но смятам, че при Хубчев нещата са по-стабилни. Още повече в Левски ще са доволни и на равен", заяви Вълчев.

ЦСКА - Левски, на живо
на живо

ЦСКА - Левски 2:2, гол на Албентоса с глава!

"Червените" стигнаха до равенството!