Мишо Вълчев коментира ситуацията с централните нападатели в Левски. Ето какво каза той пред "Мач Телеграф" за селекцията на "Герена".

"Много са нападателите в момента. Съвсем скоро, според мен, няма да са толкова. Просто финансовите проблеми на Левски продължават да не са решени. Клубът не може да си позволи да плаща на петима играчи за един пост.

Вероятно Робърта ще бъде продаден, а ако не - Илия Димитров ще го преотстъпят. При условие, че играят в схема с двама нападатели, както беше срещу Монтана, може би е добре да имаме 4 опции. Но 5 са много.

Край на зимната селекция в Левски?

Край на зимната селекция в Левски?

Славиша Стоянович вече разполага със седем нападатели

Що се отнася до това кой ще играе, според мен единият със сигурност ще е Робърта. Божинов като го гледам все ще си влиза за по няколко минути...

Няколко тежки тренировки в Левски днес

Няколко тежки тренировки на "Герена" днес

Предвижда се първите 15 минути на първото занимание да бъдат отворени за външни посетители

Колкото до Билал Бари - не съм го наблюдавал и нямам впечатления от играта му. Ще го следим и ще видим. Дано да не стане като много преди него, които са добри, но като дойдат в Левски не се представят силно.

За мен по-добрият вариант е с един чист нападател, човек зад него и две крила. При 4-4-2 двамата нападатели често си пречат и няма достатъчно пространства. За мен, ако са двама, единият да е изтеглен по-назад. Предполагам, че с по-силните противници ще играем с един. Макар че за по-силни трудно може да се говори. В България почти всички са на едно ниво.

Билал Бари е 150-ият чуждестранен футболист в историята на Левски

Бари е 150-ият чуждестранен футболист в историята на Левски

Първият е германски вратар, за който историята помни само едно от имената му - Янек

Иначе това, което видях срещу Монтана, не ми хареса много. Не смятам обаче, че трябва много да критикуваме тези играчи. Те толкова могат", каза Вълчев.