Левски съвсем скоро може да остане без старши-треньор. Медиите в Словения твърдят, че е въпрос на време Славиша Стоянович да поеме националния тим на Латвия.

Припомняме, че до този момент "синият" специалист отказва коментар по темата. Бъдещето му на "Герена" обаче никак не е сигурно с оглед слабите резултати на гранда в последните кръгове на есенния полусезон.

"Експертът от Любляна (б.р. - Стоянович живее в столицата на Словения) скоро ще се изправи пред ново предизвикателство. Засега информацията не е официално обявена, но изглежда само въпрос на време кога тя ще се случи".

"Ако не се стигне до голям обрат в последната минута, Славиша Стоянович би трябвало да напусне треньорската скамейка на Левски и да води друг отбор - латвийския национален. В Латвия са убедени, че той вече е договорил личните си условия с шефовете на местната федерация, но преди официално да бъде обявен за селекционер, трябва да уреди взаимоотношенията си с българския работодател".

"Когато този сценарий се изпълни, Славиша Стоянович ще стане враг на словенската селекция, защото двата отбора са в квалификационна група G за Евро 2020", пише ekipa.svet24.si.

Славиша Стоянович не отрече за офертата от латвийския национален отбор

Славиша Стоянович не отрече за офертата от латвийския национален отбор

"Засега не искам да коментирам. Разберете ме", заяви специалистът