Последното ново попълнение на Левски - Матео Стаматов ще бъде картотекиран за предстоящия двубой с Арда във втория кръг на Първа лига.

"Сините" се надяват, че ще могат да уредят правата на 21-годишния футболист, както сториха преди това с Живко Атанасов и Тома Даске. Треньорът на Левски Георги Тодоров настоява това да се случи още за мача в Кърджали, защото държи да има по-дълга скамейка.

Ивайло Цветков: Левски няма поводи за оптимизъм в дългосрочен план

Ивайло Цветков: Левски няма поводи за оптимизъм в дългосрочен план

"Всички са обладани от чувството за мисия, че трябва да направим всичко възможно в тази буря да сме там и да се опитаме да помогнем"

Срещу Берое наставникът направи само една промяна, като тя бе принудителна на почивката. Тогава на мястото на контузилия се Симеон Славчев се появи Здравко Димитров.

На пейката неизползвани резерви останаха Николай Кръстев, Марин Петков, Мартин Петков, Атанас Кабов и Насиру Мохамед. Матео Стаматов е гласен да играе като ляв защитник, а Орлин Старокин да заеме мястото в центъра на халфовата линия.

21-годишният футболист, който е юноша на Еспаньол, се е понравил на Георги Тодоров и ще бъде заместник на Иван Горанов, пише "Тема спорт".

Сираков на разговор с Крушарски, иска Левски да тръгне по пътя на Локо (Пд)

Сираков на разговор с Крушарски, иска Левски да тръгне по пътя на Локо (Пд)

"Не ми повярва като му казах какви заплати плащам на футболистите. Мислеше, че го будалкам", заяви Христо Крушарски