Феновете на Левски за пореден път могат сериозно да навредят на клуба. Колегите от Блиц твърдят, че вчера следобяд група от 20-30 маскирани ултраси са нахлули във фитнеса на стадион "Георги Аспарухов" и нападнали част от чужденците в клуба, сред които са били Серджиу Буш и Хали Тиам. 

Феновете са ги накарали да седнат на земята и са им потърсили сметка за отпадането от Вадуц. След това са нахлули в друго помещение на "Герена" и са скочили на капитана Божидар Митрев. 

Групата е била водена от шефа на НКП Степан Хиндлиян. 

Тези сцени идват на фона на друга, която се разигра през миналата година. Тогава, след загубата с 0:3 от ЦСКА, фенове от Сектор "Б" опитаха саморазправа с няколко от играчите и опитаха да съблекат фланелката на Мехди Бурабия. В резултат на това халфът пожела да напусне и бе продаден в турския Коняспор. Това лято той реализира трансфер в Сасуоло за над 2 млн. евро, които можеше да влязат в касата на Левски. 

След вчерашните батални сцени ситуацията е на път да се повтори. Чужденците са поискали незабавна среща с ръководството на "сините" и са изявили желание да напуснат. Те най-вероятно ще уведомят МВР за отправените им заплахи.

Сасуоло представи официално бившия футболист на Левски Мехди Бурабия

Сасуоло се похвали с бивш футболист на Левски

"Неровердите" представиха Мехди Бурабия