Мартин Райнов се закани на шампиона на България Лудогорец и предвиди победа за Левски в сблъсъка тази неделя.

Ето какво каза пред Bulgaria On Air състезателят на "сините":

"Чувствам се много щастлив от победата в дербито с ЦСКА, това беше много важен мач за нас. Но това беше просто един от двубоите, които трябваше да спечелим. Имаше много емоции, но ние сме професионалисти и трябва да ги потиснем, за да останем с хладен разум и топло сърце.

Снимка 406022

Източник: LAP.bg

Със сигурност победата ни дава увереност и самочувствие. Тя ни трябваше много, защото не започнахме пролетния дял на първенството по най-добрия начин. Но с тази победа всичко си дойде на мястото. Със сигурност Левски е конкурентоспособен на Лудогорец, но това трябва да го покажем на терена, а не само на приказки.

Кабрал: С Левски трябва да говорим за новия ми договор

Кабрал: С Левски трябва да говорим за новия ми договор

"Георги Дерменджиев е добър треньор"

През лятото за първи път имаше реален интерес на Левски към мен. Бях много развълнуван, защото разбрах в късен час за това. Не спах след тази новина, защото винаги съм искал един ден да заиграя на "Герена". Тогава Славиша Стоянович прояви желание да дойда тук.

Обстановката в Левски е добра, тук има уважение между футболистите и това е важно за мен. Колективът се подобрява с идването на Живко Миланов и Валери Божинов - много добри футболисти с характери. След победите, които натрупахме и ще продължим да трупаме, ще става още по-добре. Сега съм на точното място. В Берое имаше добър колектив и положителни моменти. Благодаря на съотборниците и ръководството. Но за мен бе дошъл моментът да направя следващата крачка. Тя бе важна и точна. Сменил съм 4 отбора в Б група, преди да стигна до мястото, на което съм сега. По-добре да играеш редовно, отколкото да стоиш резерва в елита. Така мисля и в момента. Практиката, дори и на по-ниско ниво, е много важна, защото трябва да се очукаш. В Б група също се играе футбол, всеки се бори за хляба си. Това ме направи по-добър играч и по-силен характер.

Снимка 406179

Източник: LAP.bg

Повиквателните за националния отбор са показателни за труда, който влагам. Наистина само аз знам как тренирам, какво работя и какво ми е коствало да стигна до него. Горд съм, че съм викан. Имам още по-големи мечти и цели. Сега квалификационната група за Европейското първенство е доста равностойна - само Англия се откроява. Мисля, че имаме добри шансове да се класираме. Пожелавам си само да съм здрав, както и всичките ми колеги. С Левски искам да станем семейство, а след това да печелим титли и да радваме хората. В клуба съм от месец и усещам какво е този клуб - огромно нещо е да бъдеш част от него", каза националът.

Отхвърлен от Левски: Обявиха, че съм контузен, а не беше така

Отхвърлен от Левски: Обявиха, че съм контузен, а не беше така

Ервин Онженда бе на проби при "сините" през зимата на 2018 година