Левски поднови вчера занимания на терен, след като в първото за седмицата проведоха такова във фитнеса. Тренировката пропуснаха шестима футболисти - Цунами, Марин Петков, Джавад ел Джемили, Рикардиньо, Карлос Охене и Патрик Мислович, но вчера всички бяха на линия.

Българинът бе заменен принудително срещу червените, тъй като се сблъска тежко във въздушен дуел със защитника на противника Сейни Санянг и излезе извън терена с окървавена глава. Крилото ясно показа, че иска да продължи, но треньорът Николай Костов бе взел крайното решение да включи в игра Асими Фадига, който по-късно се разписа във вратата на Густаво Бусато. Марин Петков вчера тренира с бинтована глава, като все още не му е позволено да се готви без предпазни средства заради раната, която получи в сблъсъка със защитника на червените.overlay-clever

Сините и днес ще тренират по обед, като се очаква това да се случи при нормални условия, а не като вчерашните, когато феновете негодуваха заради неподадената оставка от страна на Николай Костов и в един момент заниманието бе прекратено, пише "Тема спорт".

Бабангида: Футболистите срамят "синята" фланелка!

Бабангида: Футболистите срамят "синята" фланелка!

"Не дават всичко от себе си"