Играчът на Левски Марин Петков даде своята оценка след последния мач на "сините" по време на лагера в Турция. В него съставът на Николай Костов е победи латвийския Рига с 3:1. Той се надява отборът да се представи по-добре в efbet Лига през пролетта.

"Според мен се получи добра проверка. Това беше генералната репетиция преди старта на първенството. Рига също беше добре подготвен. В началото на лагера не стартирахме с добри резултати, но с времето намерихме ритъм и днес се получи добър мач", започна Петков.

"Ще видим с течение на първенството дали сме се подготвили добре. Мисля, че свършихме добра работа и се надявам през втория полусезон да покажем по-добра игра от първия такъв".

"Стараем се да слушаме треньора и днес се получи. Надявам се и в първенството също да се получава и да доминираме над съперниците. Новите се адаптират лека-полека. Сега като се приберем в България, освен Охене, другите не са били и се надявам да се ориентират към обстановката и живота в България", продължи Петков.

"Нашите фенове правят така, че винаги обстановката да е все едно сме домакини. Мачът с Пирин няма да е лесен, този мач там ще е футболен празник и няма да ни дадат победата току така. Ще се опитаме да се справим без Уелтън. Той е важна фигура, но се надявам да го заместим по най-добрия начин", завърши той.

Левски с трета победа в Турция, "сините" се справиха и с латвийския Рига

Левски с трета победа в Турция, "сините" се справиха и с латвийския Рига

Възпитаниците на Николай Костов се наложиха с 3:1