Популярното издание за мониторинг на млади футболни таланти - targetscouting.com, направи специален материал за футболиста на Левски Марин Петков. 18-годишният футболист беше описан като много вариативен в офанзивен план.

"Петков може да бъде използван на различни позиции в нападение. Той еднакво добре действа по крилата и на върха на нападението. Често сменя посоката и навлиза в средата на терена. Действа умело под напрежение и не се притеснява да играе един на един. 18-годишният футболист чете играта много добре. Марин Петков се труди доста по време на мачовете, където изразходва доста енергия, защото покрива голям периметър. Той често се връща назад, за да помага на защитниците в отнемането на топката. Бързината му помага да бъде полезен и на контраатака.

Неговият атакуващ стил е базиран изцяло на бързото движение и добрият изстрел с левия крак. Наскоро Петков заяви, че иска да стане важен играч за Левски, след което да премине в друг клуб в чужбина.

Вариативността му в атака му позволява да бъде полезен в различни тактически постройки и ще бъде много интересен за редица клубове", добавят още от изданието.

"Сини" фенове от югозапада готвят шумно изпращане на Левски за Гърция

"Сини" фенове от югозапада готвят шумно изпращане на Левски за Гърция

Известно е, че столичани имат солидна фенска маса в Сандански