Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е готов да продължи със селекцията. При вече споменатата бъдеща сделка със "Спорт Рипъблик", веднага след положителна развръзка, сините ще привлекат поне още двама нови футболисти.

"Тема Спорт" съобщава че Мъри е набелязал десен защитник и халф. Тези играчи са гледани подробно и притежават солидни качества, като за тях ще бъдат платени трансферни суми, за да преминат на "Герена". С тях Станимир Стоилов ще успее да повиши качеството на отбора си в преследването на квота за евротурнирите.

Скоро Стоилов ще подобри рекорд на Стойчо Стоев

Скоро Стоилов ще подобри рекорд на Стойчо Стоев

Ето какъв е той

В момента сините имат проблеми на десния бек. Французинът Жереми Петрис е измъчван от стара травма в пръст на крака и все още не е ясно кога ще бъде готов за игра. В тази зона може да действа юношата на Левски Патрик-Габриел Галчев, а в контролите Мъри постави на позицията и Роналдо, но последният вариант няма да бъде използван в официалните мачове. Не е ясен профилът на халфа, който искат от "Герена" и в коя зона ще бъде подсилен тима.

Стоилов е провел разговор с Расмус Анкерсен, който е спряган за новия силен човек в клуба и двамата са начертали селекционния план.