Вече бившият треньор на Левски - Станимир Стоилов заяви емоционално, че "сините няма как да бъдат затворена страница за него. Мъри говори пространно за всичко около клуба и причините за тръгването му.

"Много е лесно да се види на терена (какво постигнахме). Отборът показа какво може да играе, какви футболисти сме довели. Финансово: през 2022 имаме 5-6 милиона печалба. Факт е, че отборът е най-посещавам. Милионна помощ от привърженици. Клубът във всякакво естество е в положителна насока. Направихме лъвски скок за година и половина. Трябва да се продължи с надграждане, което е трудно в този момент. Спазвам финансовата дисциплина и така ще бъде.

Аз казах клубът трябва винаги да се развива в положителна насока. Казах две условия преди много време - първото е любовта на хората и второто е да виждам правилно управление. Това са нещата. Другото е замазване на проблемите, които след време ще ударят. Ако една рана не я лекуваш, тя няма да зарасне и ще изгние.

Левски не е никога затворена страница. Дали ще съм фен, треньор или администратор, аз винаги ще съм тук. Просто ще се преместя на трибуните. Един приятел ми беше казал, че от времето на Гунди не е виждал мъже да плачат, така че ще ме извините", завърши емоционално Стоилов, напускайки със сълзи на очи залата за пресконеференции.

Стоилов: Спонсорът има доминираща роля във вземането на решения в Левски

Стоилов: Спонсорът има доминираща роля във вземането на решения в Левски

Преди повече от година имах среща с Ивков, Мило Борисов, Сираков и Лъчезар Петров. Тогава казах, че ще имаме проблеми, коментира Стоилов