Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов похвали работата на школата на клуба. В интервю за "Дарик" специалистът сподели, че именно ДЮШ е звеното при "сините", което се развива най-правилно.

Стоилов подчерта, че при завръщането си е заварил млади играчи, кадри на школата, които са в много добро състояние, не само игрово, а и кондиционно.

"Нещото, което на мен лично ми харесва като начин на работа е ДЮШ на Левски. Всички други звена - администрация, първи отбор, изостават доста.

В ДЮШ имам най-малко забележки и наистина се работи много добре. Процесът на работа, тренировките, дисциплината, отношението към противници, съдии, всичко е похвално. Не гледам резултатите, особено при по-големите, където играем с 1-2 години по-малки футболисти...

Станимир Стоилов: Все още не отговаряме на името на Левски, заминаваме на лагер в Анталия за един месец

Станимир Стоилов: Все още не отговаряме на името на Левски, заминаваме на лагер в Анталия за един месец

Шелис е в лошо психологическо състояние, споделя Мъри

Заварих млади играчи, наши кадри, които са в много добро състояние, не само игрово, а и кондиционно. Това беше голям проблем преди. Децата изоставаха сериозно. Сега не е така. Заварих футболисти, които могат спокойно да играят в първия отбор, с много малко доразвиване. Сега голяма част от тях наистина играят.

Снимка 545361

Източник: LAP.bg

Ако утре дойдете на контролата, ще видите един отбор със средна възраст под 20 години. От мен се иска да доразвия това нещо и да контролирам събитията. Пак казвам, това е звеното, което функционира най-добре в Левски".

"Аз не искам резултати от мачовете, аз искам футболисти, които да влизат в Левски. В по-големите възрасти е важно. Ние сме Левски и при нас идват най-добрите таланти", заяви Стоилов.