Трима футболисти отнесоха конско от треньора на сините по време на контролата със Септември (София), пише "Тема Спорт". Двамата от тях бяха новите попълнения Кристиан Димитров и Асен Чандъров, а третият - Патрик-Габриел Галчев.

Първият, който вбеси Станимир Стоилов бе централният защитник. "Кристиане, да съм ти казвал там да влизаш. Хайде излизайте напред с Келиан (б.а. Ван дер Каап)", изкрещя Мъри. Ситуацията се разви в 11-ата минута, когато бранителят се прибра в наказателното поле, а Николай Михайлов бе пресиран и за малко това да доведе до гол за противника.

След това в 28-ата минута Асен Чандъров си навлече гнева на треньора. Халфът овладя топката в половината на сините, но се засуети и подаде встрани, вместо да изведе Роналдо или Галчев по десния фланг. "Асене, виж колко пространство има", извика Стоилов. Десет минути по-късно и Патрик-Габриел Галчев не се понрави на Мъри. "Патрик, хайде атакувай по диагонала, открий се", подвикна треньорът.

Секунди по-късно Септември откри резултата, пробивайки в зоната на бранителя. През второто полувреме Стоилов на няколко пъти даде указания и къде да действа младия Борислав Рупанов, като Ивелин Попов бе инструктиран да му даде насоки.

Билал Бари ще се завърне в България в събота

Билал Бари ще се завърне в България в събота

Той бе във Франция през последните месеци